WeWork Pyrmont

Project: WeWork Pyrmont
Year: 2016
Type: Workplace
Size: 9000sqm

 

100 Harris St, a former woolstore in Sydney presented a unique opportunity for one of the largest WeWork co-working sites ever built. The interior design celebrates the warehouse building; by exposing the original features wherever possible and choosing finishes that complement the industrial heritage of the building.

The warehouse interiors were left largely as they were found. Original timber beams and steel connections now appear in conference rooms, pantries and lounge areas. A massive central void delivers light through the building and steel stairs connect all levels to terrace areas expanding the feeling of light and space. We layered the spaces with art to bring them to life, including commissioning local mural artist Georgia Hill to deliver a 15m long mural, experienced on entry to the main lounge as you walk through the tunnel of LED lit mesh screens. The concept for the mural symbolises development and moving forward with a circle gradually breaking away from a larger group.

Rendered Services

  • Concept Design
  • Design Development and Documentation
  • Material and Finishes Selection
  • Furniture Selection and Lighting Specification
  • Project Management